Scylla Software ontwikkelt ontwerpt websites, huisstijlen en interfaces voor media.


Scylla's website-ontwerpen presenteren eigentijds uw doelen, diensten en producten. Wanneer u uw website door Scylla laat ontwikkelen kunt u erop rekenen dat uw website professioneel, creatief en functioneel het Internet zal veroveren.


Elke website die Scylla ontwerpt is door de klant zelf te onderhouden met een content management systeem (CMS). U kunt zelf foto's en teksten plaatsen en veranderen. Het systeem zorgt ervoor dat het ontwerp van uw site altijd behouden blijft en dat de inhoud die u toevoegt exact aansluit op de rest van de site.


Een website dient op een server op het internet geplaatst te worden. Scylla biedt tegen gunstige tarieven hostingabonnementen aan. Uw website wordt gehost op snelle servers in Nederland. Bij uw website krijgt u een of meerdere e-mailadressen. Ook verzorgen wij de registratie van uw domeinnaam (.nl, .com etc).

Scylla kan ook uw huisstijl ontwerpen. Al uw drukwerk is bij ons in goede handen.

Omdat Scylla ook uw website kan maken, kunnen we ervoor zorgen dat al uw online en offline uitingen perfect op elkaar aansluiten.

Naast het ontwerpen van uw huisstijl beheren wij uw merk graag, zodat uw bedrijf zich altijd op de juiste manier presenteert.


Op grafisch gebied werkt Scylla bij sommige projecten samen kunstenaar Hans Verschoor. Zo ontwierp Scylla samen met Verschoor een lijn etiketten voor een biologische groothandel. Al deze etiketten waren gebaseerd op kunstwerken van Verschoor.

Scylla exploiteert zelf ook websites en projecten. Meestal zijn dit kunst-gerelateerde projecten.


eXibeo is hét content management systeem voor kunstenaars en galerieën die zelf hun site willen indelen en onderhouden.
Via 168uur.com kunt u elke week precies een week lang (168uur) bieden op een kunstwerk van een Nederlandse kunstenaar.Het format van 168uur.com is uitermate geschikt voor andere websites die kunst-gerelateerde producten verkopen.

Kunstenaar Hans Verschoor uit Bakkeveen maakt gebruik van dit format en verkoopt via de website Koekoekkunst handbeschilderde koekoeksklokken uit de Friese wouden.

www.koekoekkunst.nl

 

My status
© Scylla Software 1999 - 2008. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden [pdf].